Data: 2009-02-22 21:37:12
Temat: Re: Trufla
Od: Panslavista <p...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 22 Lut, 20:04, jadrys <i...@w...pl> wrote:
> Panslavista pisze:
>
>
>
> > On 22 Lut, 14:07, jadrys <i...@w...pl> wrote:
>
> >> Aicha pisze:> Użytkownik "jadrys" napisał:
>
> >>>> Niektórzy na przykład przepadają za kawiorem,
> >>>> natomiast ja raczej bym umarł z głodu niż to wziął do ust..
>
> >>> Już lepsze rybie jajka niż świńskie jelita :>
> >>> Every Sperm Is Sacred :)))
>
> >> Flaczki, mniam. Co do kawioru - nie przeszkadza mi wcale świadomość że
> >> to jaja.. Po prostu nie lubię tego smaku..
>
> >> --
> >> Linuks to system dla myślących użytkowników.. Ja
>
> > Flaczki nie są świńskie - to krowie żołądki gotowane na rosole...
>
> > Świnskie flaki (wołowe, baranie, kozie) idą jako naturalne więc
> > najlepsze osłonki wędlin - czyli na kiełbasy, także czosnkowe. A
> > pęcherze i żoładki świńskie jako naturalne osłonki na salcesony lub
> > (ludzie wracają do tego) na sadło...
>
> Jak to? to niema flaczków wieprzowych???
>
> --
> Linuks to system dla myślących użytkowników.. Ja- Ukryj cytowany tekst -
>
> - Pokaż cytowany tekst -
Nie ma. Ale są kurze - trzeba umiejętnie oczyścic jelita oraz zdjąć
skórę z kury i pokroić wszystko w paseczki, ugotować na rosole i
doprawić jak flaczki - dobre dla dzieci lub chorych - bardzo
delikatne...
|