| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.ipartners.pl!ne wspeer.ebone.net!diablo.theplanet.net!europa.netcrusader.net!152.163.239.129!po rtc01.blue.aol.com!portc.blue.aol.com!audrey05.news.aol.com!not-for-mail From: d...@a...com (DonJose) Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Vichyssoise Lines: 5 NNTP-Posting-Host: ladder06.news.aol.com X-Admin: n...@a...com Date: 05 Apr 2000 16:51:23 GMT References: <3...@j...krakow.pl> Organization: AOL http://www.aol.com Message-ID: <2...@n...aol.com> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:26297 Ukryj nagłówki Dwie dodatkowe rady do przepisu na Vichyssoise: | |
Zobacz także