| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Monika Zych-Laine <m...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: W jakiej postaci najlepiej smakuje soja Date: Thu, 26 Feb 2004 18:51:44 +0200 Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 6 Message-ID: <c1l87b$kbn$1@inews.gazeta.pl> References: <c1l1cj$16r$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: opiskelijat.joensuunelli.fi Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1077814315 20855 193.65.112.51 (26 Feb 2004 16:51:55 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 26 Feb 2004 16:51:55 +0000 (UTC) In-Reply-To: <c1l1cj$16r$1@nemesis.news.tpi.pl> X-Accept-Language: en-us, en X-User: mlaine User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:193033 Ukryj nagłówki to zalezy od gustu. jak dla mnie to w postaci wedzonego tofu lub jaki | |
Zobacz także