| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news .tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Alicja" <a...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Wątroba, sól przed czy po? Date: Fri, 2 Dec 2005 15:14:14 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 6 Message-ID: <dmplf7$5t7$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <dmpkan$bkk$1@nemesis.news.tpi.pl> <dmpkj6$71o$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: bgs113.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1133533479 6055 83.28.82.113 (2 Dec 2005 14:24:39 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 2 Dec 2005 14:24:39 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:254538 Ukryj nagłówki > a jeszcze lepiej jak namoczysz watrobe na 3 godziny w mleku wtedy rozplywa | |
Zobacz także