| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl! atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "maciek" <m...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Wiśnie Date: Tue, 20 Jul 2004 15:04:43 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 4 Message-ID: <cdj5a3$7n$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <cdj2q0$m37$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pe144.szczecin.sdi.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1090328707 247 213.77.128.144 (20 Jul 2004 13:05:07 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 20 Jul 2004 13:05:07 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:208302 Ukryj nagłówki Wisnie zalej spirytusem, 2kg wisni, 1l szpirytusu:) tyroszke cukru do butli | |
Zobacz także