Data: 2009-10-14 10:46:56
Temat: Re: Wnetrze piekarnika - emalia czy powierzchnia katalityczna?
Od: ąćęłńóśźż <u...@w...eu>
Pokaż wszystkie nagłówki
Przerabiałem katalityczną na 5 ściankach w Amice - nie do odsyfienia jakby co (a
zawsze coś Ci się może wylać czy pęknąć i przypalić
na powierzchni), za szorstka do wyszorowania, nic nie dawało "wypalanie" w
maksymalnej temperaturze, śmierdziało zawsze przy każdym
kolejnym pieczeniu, aż pozbyłem się tej szajsowatej kuchni (wówczas "pierwszy" model
za katalogowo ponad 3 tys. zł).
Teraz mamy katalizę tylko z tyłu Whirlpoola i da się żyć paradoksalnie spokojniej niż
przy hiper-duper wyłożeniu ze wszystkich
stron, sam jestem zaskoczony.
JaC
-----
> ktos przerabial moze oba?
|