Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.rmf.pl!news.one
t.pl!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: b...@d...com.pl (Herbatka)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Wyjasnienie
Date: 16 Jan 2001 19:31:58 +0100
Organization: email<>news gateway
Lines: 47
Message-ID: <00e001c07fea$58be1160$4fdf4cd5@tea>
NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 979669918 27460 213.180.128.22 (16 Jan 2001 18:31:58 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 16 Jan 2001 18:31:58 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 4.72.3110.1
X-Received: from tea (pg79.poznan.sdi.tpnet.pl [213.76.223.79]) by
delta.sote.poznan.pl (8.9.3/8.9.3) with SMTP id TAA19722 for
<p...@n...pl>; Tue, 16 Jan 2001 19:29:58 +0100
X-Received: from tea (pg79.poznan.sdi.tpnet.pl [213.76.223.79]) by
delta.sote.poznan.pl (8.9.3/8.9.3) with SMTP id TAA19722 for
<p...@n...pl>; Tue, 16 Jan 2001 19:29:58 +0100
X-Received: from tea (pg79.poznan.sdi.tpnet.pl [213.76.223.79]) by
delta.sote.poznan.pl (8.9.3/8.9.3) with SMTP id TAA19722 for
<p...@n...pl>; Tue, 16 Jan 2001 19:29:58 +0100
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:41319
Ukryj nagłówki
----Original Message-----
From: Wladyslaw Los <w...@t...com.pl>
To: p...@n...pl <p...@n...pl>
Date: 16 stycznia 2001 07:50
Subject: Re: Wyjasnienie
>=?iso-8859-2?B?TWGzYQ==?= <k...@b...gnet.pl> wrote:
>
>> Jako nowa osoba, prosze wyjasnijcie jakie zasady obowiazuja na grupie. Bo
>> obowiazuja na pewno. Nie chcialabym zasiedzialym grupowiczom deptac po
>> odciskach ;-)
>> Ma"a
>>
>>
>>
>
>Pytania o to, jak przyrzadzic kurczaka na sposob KFC wolno zadawac tylko
>raz na miesiac.
>
>
>Wladysla
ROTFL
A tak na powaznie - Mala - witaj w grupie :-))))- skupia ona glownie
smakoszy i ludzi lubiacych eksperymentowac kulinarnie (i nie tylko
podejrzewam ;-). Mile widziane sa ciekawe historie kulinarne, sprawdzone
przepisy, opisy udanych (lecz nie koniecznie) eksperymentow w kuchni,
dywagacje na temat smaku, rzetelna wiedza kulinarna na temat roznych (czasem
baaardzo dziwnych i rzadko spotykanych) skladnikow potraw, poza tym
otwartosc, serdecznosc, luz i duze poczucie humoru. Spotkasz tu roznych
dziwakow i oryginalow (ze mna wlacznie ;-), miesozercow i wegetarian -
zazwyczaj nieszkodliwych i serdecznych - pamietaj jednak, ze do bialosci
rozgrzewaja nas - przekonywanie do jakiejs jedynie slusznej diety oraz po
raz n-ty zadawane pytania " Jak zrobic skrzydelka takie jak w KFC,
hamburgera takiego jak w McDonalds itp, itd. Jesli zadasz "pytanie
dyzurne" - mamy taki staly zestaw pytan powracajacych jak bumerang (jak
zrobic gofry, ciasto na pizze np.) to najprawdopodobniej zostaniesz
grzecznie odeslana do archwium grupy - i tu miej sie na bacznosci - bo
znalezienie czegos w archwium jest ciezka praca archeologiczna nie zawsze
wynagradzana ciekawym znaleziskiem ;-)
Herbatka
--
Archiwum grupy http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|