« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-01-09 20:47:42
Temat: Re: Zapiekanie pasztetu-----Original Message-----
From: SIS <s...@w...pl>
To: p...@n...pl <p...@n...pl>
Date: 9 stycznia 2001 21:42
Subject: Re: Zapiekanie pasztetu
>Czyli dodając tłyszcz sprawe wysychania mamy załotwioną.
>SEbastian
Tak bardzo sprawy bym nie upraszczala :-) Ale to gotowanie w wodnej kapieli
naprawde daj swietne rezultaty - przynajmniej w moim przypadku tak bylo
(wielkanocna terynka z 2 rodzajow ryb i szpinaku).
Herbatka
--
Archiwum grupy http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-01-09 20:52:36
Temat: Re: Zapiekanie pasztetuOJEJ! Chyba zaglądne do lodówki.
SEbastian.
Użytkownik "Herbatka" <b...@d...com.pl> napisał w wiadomości
news:005a01c07a7d$2e599f60$4fdf4cd5@tea...
> -----Original Message-----
> From: SIS <s...@w...pl>
> To: p...@n...pl <p...@n...pl>
> Date: 9 stycznia 2001 21:42
> Subject: Re: Zapiekanie pasztetu
>
>
> >Czyli dodając tłyszcz sprawe wysychania mamy załotwioną.
> >SEbastian
> Tak bardzo sprawy bym nie upraszczala :-) Ale to gotowanie w wodnej
kapieli
> naprawde daj swietne rezultaty - przynajmniej w moim przypadku tak bylo
> (wielkanocna terynka z 2 rodzajow ryb i szpinaku).
> Herbatka
>
> --
> Archiwum grupy http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-01-13 22:55:25
Temat: Re: Zapiekanie pasztetuHerbatka <b...@d...com.pl> wrote:
> Tak bardzo sprawy bym nie upraszczala :-) Ale to gotowanie w wodnej kapieli
> naprawde daj swietne rezultaty - przynajmniej w moim przypadku tak bylo
> (wielkanocna terynka z 2 rodzajow ryb i szpinaku).
Mniam! Czy podawałaś już przepis na to cudo? Chętnie bym takie
coś przyrządziła :-)
Anetek
--
....
.' .. `. A...@c...ch | http://chall.ifj.edu.pl/~aneta
:`.__.': Anything is good and useful if it's made of chocolate.
`....'
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |