| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sgate.onet.pl!niusy.onet.pl From: "batory" <b...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Zasmażana kapusta, a słonina Date: 10 Feb 2004 17:55:35 +0100 Organization: Onet.pl SA Lines: 11 Message-ID: <4...@n...onet.pl> References: <4...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1076432135 16859 213.180.130.18 (10 Feb 2004 16:55:35 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 10 Feb 2004 16:55:35 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 10.71.4.163, 212.76.33.74, 192.168.243.35 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98; Hotbar 4.3.5.0) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:191389 Ukryj nagłówki > Iwonka ma rację. Wszystko można. Ja jednak robię na oleju - mniej kalorii i | |
Zobacz także