Data: 2008-02-06 08:18:31
Temat: Re: Ziemia popieczarkowa
Od: Kresowiec <i...@t...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
Barbara Miącz schrieb:
> Użytkownik ? napisał:
>
>> Ja coś mówiłem o jakimś chem. procesie???
>> Z tego co wiem, podłoże do pieczarkarni
>> nie jest kwaśne, jak sugerował ktoś wcześniej,
>> zdaje się ten łatany Niemiec kresowiec.
>
>
> Napisał, że podnosi pH. Czyli odkwasza :-)
>
> Pozdrawiam obojętnie/ na 7 /, Barbara
>
I Ty Barbaro zaslugujesz na nalewke. Za cietosc jezyka. U mojego ziomka
z Wolynia, Slowackiego, w "beniowskim" byl chyba gietki. Jak to bylo:
"Chodzi mi o to, aby język giętki
Powiedział wszystko, co pomyśli głowa..."
Irek
|