Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.task.gda.pl!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!newsf
eed.icl.net!newsfeed1.cidera.com!Cidera!ngpeer.news.aol.com!audrey04.news.aol.c
om!not-for-mail
Lines: 24
X-Admin: n...@a...com
From: m...@a...com (MrufkaYY)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: 20 Mar 2002 05:18:26 GMT
References: <0...@n...onet.pl>
Organization: AOL http://www.aol.com
Subject: Re: a co z aloesu?i z agawy?
Message-ID: <2...@m...aol.com>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:100882
Ukryj nagłówki
Subject: a co z aloesu?i z agawy?
From: a...@p...onet.pl
Date: 3/19/02 9:41 PM Eastern Standard Time
Message-id: <0...@n...onet.pl>
w zwyklych sklepach to tu wystepuje,w dzialach z warzywami-wiec pewnie jakos to
mozna jesc?ale jak?z agawy znam tylko wodke...ale raczej robic nie bede;))
pozdrawiam serdecznie.przepraszam,ze tak przed swietami-wszyscy pewnie pasztety
i paschy-a ja tu z plackami klopoty...
-- -------------------------------------------
Lisc agawy uzyjesz na kilka razy bo jest za duzy by go naraz zjesc.
przygotowanie do konsumpcji:
Odetnij kawalek liscia aloesu 6-7cm /pozniej bedziesz wiedziala ile ukroic
liscia by ci smakowalo./ Ten kawalek obierz ze skory jak ogorek potnij na
mniejsze kawalki dodaj pol szkalnki soku z pomarancz / mozesz dac wiecej/ i
zmiksuj w mikserz. Masz gotowy dring do picia.
Samo zdrowie
|