| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl! atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Zibi" <z...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: addzyka? Date: Fri, 1 Oct 2004 09:04:17 +0200 Organization: ;) Lines: 31 Message-ID: <cjivid$d2t$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <cjiuh2$86g$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: cpo7.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1096614285 13405 83.31.220.7 (1 Oct 2004 07:04:45 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 1 Oct 2004 07:04:45 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:217220 Ukryj nagłówki adżyka to gruzińska przyprawa w postaci pasty (podobno może być też w | |
Zobacz także