« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-09-12 15:50:17
Temat: Re: bogracz
"Bozena" <b...@s...pw.edu.pl> schrieb im Newsbeitrag
news:alps1l$aq7$1@sunsite.icm.edu.pl...
> > znaczy co to znaczy (cytat)...ze gulasz to zupa na pasterzu???
> >
> > Trys, co sie poczul z lekka kanibalistyczne
> > K.T. - starannie opakowana
>
>
...ale na mlodym pasterzu,bo mieso musi byc miekkie..?
Pozdrowienia
Ilona.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
> ICQ 81838200 http://bozena.host.sk
> www i FAQ grupy: http://kuchenna.host.sk/
> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
>
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-09-12 18:21:36
Temat: Re: bogracz> ...ale na mlodym pasterzu,bo mieso musi byc miekkie..?
A nie lepsza pastereczka? Ma wiecej takich miekkich!!!
;-)
--
Pozdr. Jerzy Nowak
"Learn the rules. Then break some."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-12 19:55:05
Temat: Re: bograczOn Thu, 12 Sep 2002 20:21:36 +0200, "Jerzy" <0...@m...pl>
wrote:
>> ...ale na mlodym pasterzu,bo mieso musi byc miekkie..?
>
>A nie lepsza pastereczka? Ma wiecej takich miekkich!!!
>;-)
a Ty wiesz jak dlugo trzeba wymie gotowac?????????????????????
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-12 20:26:22
Temat: Re: bogracz> a Ty wiesz jak dlugo trzeba wymie gotowac?????????????????????
Nie, nie wiem! A co masz jakies doswiadczenie pod tym wzgledem?
;-)
--
Pozdr. Jerzy Nowak
"Learn the rules. Then break some."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-12 20:36:54
Temat: Re: bograczOn Thu, 12 Sep 2002 22:26:22 +0200, "Jerzy" <0...@m...pl> wrote:
>> a Ty wiesz jak dlugo trzeba wymie gotowac?????????????????????
>
>Nie, nie wiem! A co masz jakies doswiadczenie pod tym wzgledem?
>;-)
Po co gotowac...sashimi siec zrobi ...
;-))))
Art.(Gruby).
El Commandante.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-12 20:47:33
Temat: Re: bogracz> >> a Ty wiesz jak dlugo trzeba wymie gotowac?????????????????????
> >
> >Nie, nie wiem! A co masz jakies doswiadczenie pod tym wzgledem?
> >;-)
>
> Po co gotowac...sashimi siec zrobi ...
> ;-))))
A nie siusi?
;--------)))
Az placze ze smiechu.
--
Pozdr. Jerzy Nowak
"Learn the rules. Then break some."
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-12 21:02:30
Temat: Re: bograczOn Thu, 12 Sep 2002 22:47:33 +0200, "Jerzy" <0...@m...pl> wrote:
>A nie siusi?
>;--------)))
>Az placze ze smiechu.
To uwazaj na siusi...
;-))))
Art.(Gruby).
El Commandante.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-12 21:49:43
Temat: Re: bograczOn Thu, 12 Sep 2002 22:26:22 +0200, "Jerzy" <0...@m...pl>
wrote:
>> a Ty wiesz jak dlugo trzeba wymie gotowac?????????????????????
>
>Nie, nie wiem! A co masz jakies doswiadczenie pod tym wzgledem?
>;-)
nie, Chmielewska czytuje
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-12 21:52:13
Temat: Re: bogracz
>
>>A nie siusi?
>>;--------)))
>>Az placze ze smiechu.
>
>
>To uwazaj na siusi...
>;-))))
>
>Art.(Gruby).
>
>El Commandante.
tak sobie mysle, ocierajac oczy, CO sobie w tej chwili mysli
autor oryginalnego pytanie o ten bogracz...pewnie sie tlucze w
piers mowiac - juznigdy wiecej, nigdy wiecej nie zapytam tej
bandy wariatow, cozem ja durny narobil...
Rtys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-09-12 22:07:48
Temat: Re: bograczOn Thu, 12 Sep 2002 22:50:40 +0100, Krysia Thompson
<K...@h...fsnet.co.uk> wrote:
>
>
>pewnie tez, ale co ma do tego wymie, nie wspominajac juz o
>pasterzu na zupe?
>
>Trys
>K.T. - starannie opakowana
>
.
Jeszcze nie wiem ale jakas teorie zawsze mozna dorobic...
;->
Art.(Gruby).
El Commandante.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |