| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.torun.pdi.net!n ot-for-mail From: Konrad Brywczyński <b...@w...pdi.net> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ciasta na oleju Date: Sat, 5 Feb 2000 00:47:16 +0100 Organization: Konrad Brywczyński Lines: 16 Message-ID: <87hipp$v5f$2@rymunda.torun.pdi.net> References: <3...@s...top.pl> <87a24g$85n$1@info.cyf-kr.edu.pl> <87bemd$cb5$1@rymunda.torun.pdi.net> <87ekvm$77c$1@info.cyf-kr.edu.pl> NNTP-Posting-Host: pm3-26.waw.pdi.net Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2417.2000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:22440 Ukryj nagłówki | >Nie pamiętam, jak długo się piecze. Zaletą tego ciasta jest to, że | |
Zobacz także