« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-04-22 10:43:38
Temat: ciasta z mąk nietypowychSprawdziłam - drożdżowy spód do pizzy z mąki ryżowej z dodatkiem
gryczanej wychodzi doskonale, kruche ciasto z mąki kukurydzianej jest
chyba nawet lepsze od zwykłego, a dodatkowo kolor ma ładniejszy :-)
Krycha poświąteczna
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-04-22 10:50:12
Temat: Re: ciasta z mąk nietypowychKrystyna Chiger wrote:
> Sprawdziłam - drożdżowy spód do pizzy z mąki ryżowej z dodatkiem
> gryczanej wychodzi doskonale, kruche ciasto z mąki kukurydzianej jest
> chyba nawet lepsze od zwykłego, a dodatkowo kolor ma ładniejszy :-)
A to kruche robilas z samej kukurydzianej, czy jako dodatek?
Maria
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-22 11:40:25
Temat: Re: ciasta z mąk nietypowychMaria wrote:
> A to kruche robilas z samej kukurydzianej, czy jako dodatek?
Z samej kukurydzianej.
Krycha
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-22 19:35:13
Temat: Re: ciasta z mąk nietypowych
Użytkownik "Krystyna Chiger" <k...@p...pl> napisał w wiadomości
news:3EA52A29.2E974BB@people.pl...
> Maria wrote:
>
> > A to kruche robilas z samej kukurydzianej, czy jako dodatek?
>
> Z samej kukurydzianej.
Przy najbliższej okazji sprawdzę osobiście Krysiną opinie.
W kolorek i odpowiednią konsystencję intuicyjnie wierzę, a co doświadczenie
pokaże nie omieszkam opisać.
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-23 08:35:28
Temat: Re: ciasta z mąk nietypowych"Joanna Duszczyńska" wrote:
> Przy najbliższej okazji sprawdzę osobiście Krysiną opinie.
> W kolorek i odpowiednią konsystencję intuicyjnie wierzę, a co doświadczenie
> pokaże nie omieszkam opisać.
Acha, zrób z masła - nie używam margaryn do niczego i być może
to właśnie wpływa na smak moich kruchych ciast.
Krycha
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-04-23 21:20:59
Temat: Re: ciasta z mąk nietypowych
Użytkownik "Krystyna Chiger" <k...@p...pl> napisał w wiadomości
news:3EA6504F.B3080BBF@people.pl...
>
> Acha, zrób z masła - nie używam margaryn do niczego i być może
> to właśnie wpływa na smak moich kruchych ciast.
Zrobię, zrobię... Margaryny jakoś porzuciłam, tylko jeszcze do polewy
czekoladowej używam...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |