| « poprzedni post | |
|
From: "Ela" <e...@b...com.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <934bpr$i76$1@news.tpi.pl> <3...@n...astercity.net> <93cjn4$t8v$1@news.tpi.pl> <000a01c07f3e$d12a8ae0$e7584cd5@ppp> Subject: Re: cos do chleba Date: Tue, 16 Jan 2001 06:41:32 +0100 Lines: 24 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2314.1300 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300 NNTP-Posting-Host: pro.bsb.com.pl X-Original-NNTP-Posting-Host: pro.bsb.com.pl Message-ID: <3...@n...vogel.pl> X-Trace: 16 Jan 2001 06:38:26 +0100, pro.bsb.com.pl X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.vog el.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:41237 Ukryj nagłówki Podobno dobrze jest "wkroic" tez surowe pieczarki. Ostatnio kolezanka | |
Zobacz także