« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2005-07-02 16:32:54
Temat: cukinia faszerowanaDobra ! :)
Skórka zjadliwa- zastanawiam się, czy można tak samo potraktować kabaczek ?
Czy skóra też tak zmięknie, czy lepiej obrać ?
Na pewno ktoś wie :)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2005-07-02 16:34:53
Temat: Re: cukinia faszerowana"fuksa" <f...@w...pl> wrote in message news:da6fup$sfn$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Dobra ! :)
>
> Skórka zjadliwa- zastanawiam się, czy można tak samo potraktować kabaczek ?
> Czy skóra też tak zmięknie, czy lepiej obrać ?
> Na pewno ktoś wie :)
Tak.
--
><Uklony><eM eL><
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2005-07-02 16:38:30
Temat: Re: cukinia faszerowanaeM eL wrote:
>> Skórka zjadliwa- zastanawiam się, czy można tak samo potraktować
>> kabaczek ? Czy skóra też tak zmięknie, czy lepiej obrać ?
>> Na pewno ktoś wie :)
>
> Tak.
>
obrać ?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2005-07-02 16:46:23
Temat: Re: cukinia faszerowana"fuksa" <f...@w...pl> wrote in message news:da6g9a$mg$1@nemesis.news.tpi.pl...
> eM eL wrote:
>>> Skórka zjadliwa- zastanawiam się, czy można tak samo potraktować
>>> kabaczek ? Czy skóra też tak zmięknie, czy lepiej obrać ?
>>> Na pewno ktoś wie :)
>>
>> Tak.
>>
> obrać ?
>
Ktos wie :-)))
Ja nie obieram aby kabaczek sie w piekarniku nie rozwalil. Jesli ktos skorki nie
lubi, to ladnie odchodzi na talerzu.
--
><Uklony><eM eL><
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2005-07-03 12:48:33
Temat: Re: cukinia faszerowanaeM eL wrote:
> Ktos wie :-)))
> Ja nie obieram aby kabaczek sie w piekarniku nie rozwalil. Jesli
> ktos skorki nie lubi, to ladnie odchodzi na talerzu.
>
Trochę twardszy od cukinii, dłużej siedział w piekarniku- owszem dobry, ale
więcej nie zrobię- cukinia zdecydowanie smaczniejsza :)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |