Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia cukinia faszerowana

Grupy

Szukaj w grupach

 

cukinia faszerowana

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 5


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2005-07-02 16:32:54

Temat: cukinia faszerowana
Od: "fuksa" <f...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dobra ! :)

Skórka zjadliwa- zastanawiam się, czy można tak samo potraktować kabaczek ?
Czy skóra też tak zmięknie, czy lepiej obrać ?
Na pewno ktoś wie :)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2005-07-02 16:34:53

Temat: Re: cukinia faszerowana
Od: "eM eL" <badbatz99@hotmailCUT_THIS_OUT.com> szukaj wiadomości tego autora

"fuksa" <f...@w...pl> wrote in message news:da6fup$sfn$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Dobra ! :)
>
> Skórka zjadliwa- zastanawiam się, czy można tak samo potraktować kabaczek ?
> Czy skóra też tak zmięknie, czy lepiej obrać ?
> Na pewno ktoś wie :)

Tak.

--
><Uklony><eM eL><


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2005-07-02 16:38:30

Temat: Re: cukinia faszerowana
Od: "fuksa" <f...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

eM eL wrote:
>> Skórka zjadliwa- zastanawiam się, czy można tak samo potraktować
>> kabaczek ? Czy skóra też tak zmięknie, czy lepiej obrać ?
>> Na pewno ktoś wie :)
>
> Tak.
>
obrać ?

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2005-07-02 16:46:23

Temat: Re: cukinia faszerowana
Od: "eM eL" <badbatz99@hotmailCUT_THIS_OUT.com> szukaj wiadomości tego autora

"fuksa" <f...@w...pl> wrote in message news:da6g9a$mg$1@nemesis.news.tpi.pl...
> eM eL wrote:
>>> Skórka zjadliwa- zastanawiam się, czy można tak samo potraktować
>>> kabaczek ? Czy skóra też tak zmięknie, czy lepiej obrać ?
>>> Na pewno ktoś wie :)
>>
>> Tak.
>>
> obrać ?
>

Ktos wie :-)))
Ja nie obieram aby kabaczek sie w piekarniku nie rozwalil. Jesli ktos skorki nie
lubi, to ladnie odchodzi na talerzu.

--
><Uklony><eM eL><


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2005-07-03 12:48:33

Temat: Re: cukinia faszerowana
Od: "fuksa" <f...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

eM eL wrote:
> Ktos wie :-)))
> Ja nie obieram aby kabaczek sie w piekarniku nie rozwalil. Jesli
> ktos skorki nie lubi, to ladnie odchodzi na talerzu.
>
Trochę twardszy od cukinii, dłużej siedział w piekarniku- owszem dobry, ale
więcej nie zrobię- cukinia zdecydowanie smaczniejsza :)

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Kompot jabłkowy
Samosy
kuchnia molekularna
Sklep internetowy
kulebiak

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »