| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "czeremcha " <c...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: czy mozna zastąpić proszek do pieczenia sodą Date: Tue, 7 Nov 2006 23:39:08 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 20 Message-ID: <eir5es$epd$1@inews.gazeta.pl> References: <eikkks$ldo$1@news.wp.pl> <eimu3o$h84$1@atlantis.news.tpi.pl> <eimuv0$d1r$1@inews.gazeta.pl> <eipc96$du8$1@nemesis.news.tpi.pl> <eipiek$2md$1@inews.gazeta.pl> <eipjen$kq1$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: chello084010188035.chello.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1162942748 15149 172.20.26.238 (7 Nov 2006 23:39:08 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 7 Nov 2006 23:39:08 +0000 (UTC) X-User: czeremcha4 X-Forwarded-For: 172.20.6.161 X-Remote-IP: chello084010188035.chello.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:282514 Ukryj nagłówki clafoutis <c...@i...pl> napisał(a): | |
Zobacz także