| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: "Joan" <s...@v...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: do smarowania, cos konkretnego Date: Thu, 15 Jun 2006 11:09:51 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 6 Message-ID: <e6rblh$bdd$1@news.onet.pl> References: <e6n8df$8ti$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: a213-22-32-59.cpe.netcabo.pt X-Trace: news.onet.pl 1150366193 11693 213.22.32.59 (15 Jun 2006 10:09:53 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 15 Jun 2006 10:09:53 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441 X-Sender: jo7+9Zi5BQ4sTHR9uEGXFpnQgj9/mzgQ X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:270901 Ukryj nagłówki Ja sie przychylam do samej zwyklej, dobrej oliwy - bez soli. Mozesz tez | |
Zobacz także