Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "Marex" <m...@W...gazeta.pl>
Newsgroups: pl.rec.dom
Subject: Re: dobre piekarniki
Date: Wed, 11 Apr 2012 14:51:17 +0000 (UTC)
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 27
Message-ID: <jm45p5$fg3$1@inews.gazeta.pl>
References: <jm13v3$rtm$1@srv.cyf-kr.edu.pl> <jm155j$n2b$2@inews.gazeta.pl>
NNTP-Posting-Host: localhost
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1334155877 15875 172.20.26.243 (11 Apr 2012 14:51:17 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Wed, 11 Apr 2012 14:51:17 +0000 (UTC)
X-User: marksv
X-Forwarded-For: 83.16.167.106
X-Remote-IP: localhost
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:132765
Ukryj nagłówki
Bbjk <b...@q...pl> napisał(a):
> W dniu 2012-04-10 12:57, gary pisze:
>
> > Zastanawiam siÄ nad wymianÄ
caĹej kuchenki ale na takÄ
w ktĂłrej
> > piekarnik jest "pewny" tzn. grzeje rĂłwnomiernie
> >
> > Macie jakieĹ sprawdzone typy
> > chciaĹbym wydaÄ ok 1500 zĹ
>
> Teraz bÄdzie festiwal pliszek :)
Nie wiem jak potoczy sie dalej, ale przed 3ma mi-cami wybrałem Amicę EBD
8874.Skusiły mnie liczne przychylne opinie, dobre wyposażenie za przyzwoita
cenę. Na razie z dziesięć wypieków , głównie mięsny rożen i- , duży drób i
nieźle działa. Trochę udręczy początkujacego szybkie decyzje (pare sunkd)
na elektroniki, która zatwierdza wszelkie zmiany i późniejsze korekty -
nalezy wychodzic z programu i od nowa nastawy .. No, ale początki zawsze
bywaja trudne..
> Polecam Electrolux, dobrych kilka lat uĹźywam, piekarnik dziaĹa idealnie
> (pĹyta teĹź), a piekÄ czÄsto i w rozmaitych temperaturach. Modelu nie
> podajÄ, bo to siÄ zmienia z czasem, w cenie powinieneĹ siÄ spokojnie
> zmieĹciÄ.
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|