« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-11-05 08:40:11
Temat: flaczki-czekam na sugestiewiem ze temat byl omawiany ale jesli ktos ma jakies szczegolne sugestie co
do przyrzadzenia takowych to prosze o slow kilka:)))
pozdrawiam
Mechcia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-11-05 08:54:02
Temat: Re: flaczki-czekam na sugestie> wiem ze temat byl omawiany ale jesli ktos ma jakies szczegolne sugestie co
> do przyrzadzenia takowych to prosze o slow kilka:)))
Sugeruję użycie wołowych lub cielęcych dodanie mięsa drobiowego i majeranku
( duuużo :)
--
ostry
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-05 09:02:59
Temat: Odp: flaczki-czekam na sugestie
Użytkownik "Ostry" <M...@e...com.pl> napisał w wiadomości
news:9s5k3v$cur$1@flis.man.torun.pl...
> > wiem ze temat byl omawiany ale jesli ktos ma jakies szczegolne sugestie
co
> > do przyrzadzenia takowych to prosze o slow kilka:)))
>
> Sugeruję użycie wołowych lub cielęcych dodanie mięsa drobiowego i
majeranku
> ( duuużo :)
>
>
> --
> ostry
>
oj to normalka jest:)
Mechcia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-05 09:06:15
Temat: Re: flaczki-czekam na sugestie> oj to normalka jest:)
No to o cho Ci jeszcze chodzi ?
Dodanie krojonych w paski żołądków drobiowych ?
Chciaż w sumie możesz zrobić flaczki na gęsto bardzo ( tak jak gulasz z
żołądków drobiowych ) - albo w sosie śmietanowym curry albo gęstym
pieczeniowym majer
--
ostryankowym. Do gniecionych ziemniaczków ( z boczkiem i cebulką ) komponuje
się idealnie chyba ?:)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-05 09:06:48
Temat: Re: flaczki-czekam na sugestie> pieczeniowym majer
> --
> ostryankowym. Do gniecionych ziemniaczków ( z boczkiem i cebulką )
komponuje
> się idealnie chyba ?:)
Fajnie wyszło :)))
--
ostry
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-05 09:19:24
Temat: Odp: flaczki-czekam na sugestie
Użytkownik "Ostry" <M...@e...com.pl> napisał w wiadomości
news:9s5kqs$dd6$1@flis.man.torun.pl...
>
> No to o cho Ci jeszcze chodzi ?
o to jak inni je robia, kazdy ma jakis swoj "patent" wiec moze sie
podzielic.
dzieki za Twoje pomysly
Mechcia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-05 09:58:28
Temat: Re: Odp: flaczki-czekam na sugestie
>o to jak inni je robia, kazdy ma jakis swoj "patent" wiec moze sie
>podzielic.
>
>dzieki za Twoje pomysly
>
>
>Mechcia
>
flakow nie da sie chyba udoskonalic poza bardzo dobrym rosolem,
na ktorym one powinny buc...no i te przyprawy - majeranek
wczesniej, papryka i imbir na samym koncu by aromatu nie
zaprzpeascic.
jadlam raz flaki z pulpetamy...baaardzo dobre (pulpety byly chyba
dosc malo tradycyjne, bo byly to galy miesne, gotowane w calej
zupce...pycha)
to pojde popatrze na moj sloiczek flakow, ;)
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-05 10:05:48
Temat: Odp: Odp: flaczki-czekam na sugestie
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:m8ocut015qsbgrlt2n6bmq0fkqvfao19sf@4ax.com...
> flakow nie da sie chyba udoskonalic poza bardzo dobrym rosolem,
> na ktorym one powinny buc...no i te przyprawy - majeranek
> wczesniej, papryka i imbir na samym koncu by aromatu nie
> zaprzpeascic.
> jadlam raz flaki z pulpetamy...baaardzo dobre (pulpety byly chyba
> dosc malo tradycyjne, bo byly to galy miesne, gotowane w calej
> zupce...pycha)
>
> to pojde popatrze na moj sloiczek flakow, ;)
>
> Krysia
> K.T. - starannie opakowana
Ciotka! jak zawsze jestes niezastapiona.
moze rzeczywiscie z pulpecikami zrobie??? tylko czy z mielonego miesa moga
byc? np. z cieleciny????
pozdrawiam
Mechcia
a o imbirze nie slyszalam.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-05 10:16:43
Temat: Re: Odp: Odp: flaczki-czekam na sugestie
>
>
>Ciotka! jak zawsze jestes niezastapiona.
>moze rzeczywiscie z pulpecikami zrobie??? tylko czy z mielonego miesa moga
>byc? np. z cieleciny????
na pewno moga byc z cieleciny (sama nie jadam takowego mieska)
>pozdrawiam
>Mechcia
>a o imbirze nie slyszalam.
>
no popatrz..czy to tylko ja dodaje imbir do flakow????
Ciotka
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-11-05 10:25:52
Temat: Odp: Odp: Odp: flaczki-czekam na sugestie
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:tlpcutomr6guigecekjhbu96q8p806gsmn@4ax.com...
>
> na pewno moga byc z cieleciny (sama nie jadam takowego mieska)
>
> >
> no popatrz..czy to tylko ja dodaje imbir do flakow????
> Ciotka
> K.T. - starannie opakowana
dam ten imbir
ale ciotka pisz mnie jak pe pulp[eciki zrobic, czy tak jak mielone (haha)
tylko male? jak male? jak orzechy wloskie czy inne???
Mechcia
napalona na pulpeciki do flaczkow
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |