Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.internetia.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for
-mail
From: XaN <x...@m...art.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: founde
Date: Thu, 8 Aug 2002 15:45:48 +0000 (UTC)
Organization: Warpstone
Lines: 20
Message-ID: <X...@1...110.120.9>
References: <ait3s9$ql6$1@news.tpi.pl> <ait49e$sa1$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: 217.96.91.205
X-Trace: news.tpi.pl 1028821548 3433 217.96.91.205 (8 Aug 2002 15:45:48 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 8 Aug 2002 15:45:48 +0000 (UTC)
User-Agent: Xnews/4.11.09
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:119272
Ukryj nagłówki
> główna przegryzka, hehehehe, najlepiej z winem :)
> Może być fondue serowe, mięsne, czekoladowe i w rozpuszczonym sosie
> serowym, czekoladowym czy innym macza sie ponabijane na długie
> szpikulce różne specjały: pokrojony chleb w kostkę, kawałki bułki,
> kawałki mięsa, owoce.
Najlepsze jest z roznych gatunkow sera i dobrego bialego wina,
moczyc w tym kawalki pokrojonej bagietki.
Najwiekszy jest problem z garnkiem. Jak robie tylko dla
siebie to jem po prostu przy kuchence. Wymyslilem tez patent,
ze mozna garnek wstawic do wiekszego garnka z woda i tak
gotowac, zeby ser nie przywarl do denka, ale jeszcze
nie wyprobowalem.
--
[ `Y$b. _,dP"^^^"Y$b. $$b. ,$$P""|GG: #393759 x...@m...art.pl ]
[ `Y$bdP' ,g=-.$$ $$$b. ,$P' : 5452554d4547415041554552524f4b45]
[ _,d$Y$b. d$' $$-.$$`Yb.$$' : 544c41554e4348455253454a54414e53]
[,dP' `Y$b. Y$b.d$P' Y$ `Y$$ | http://www.xan.metal.art.pl ]
|