Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!not-for-
mail
From: "Agnieszka Litwin" <a...@a...com.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: galaretka
Date: Thu, 15 Mar 2001 11:18:49 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl
Lines: 35
Message-ID: <98q52v$lul$1@news.tpi.pl>
References: <98q4k8$jnc$1@news.tpi.pl> <98q537$1n$1@news.onet.pl>
Reply-To: "Agnieszka Litwin" <a...@a...com.pl>
NNTP-Posting-Host: pi40.warszawa.sdi.tpnet.pl
X-Trace: news.tpi.pl 984651679 22485 213.25.53.40 (15 Mar 2001 10:21:19 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: 15 Mar 2001 10:21:19 GMT
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:46545
Ukryj nagłówki
kurde polskie znaki
ale zrozumialam tak, ze jezeli serka jest 200 a wody trzeba 500 to bierzesz
300?
Dzieki
--
_______________________________________________
a...@a...com.pl
http://nasze-dzieci.dobrestrony.pl/dzieci/julia_litw
in/index.htm
Użytkownik "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:98q537$1n$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik "Agnieszka Litwin" <a...@a...com.pl> napisał w
wiadomości
> news:98q4k8$jnc$1@news.tpi.pl...
> > Mam szybkie pytanko. Czy jak rozmieszam pol rozpuszczonej w podanej na
> > opakowaniu ilosci wody galaretce 1 serek homogenizowany to to sie
> ssiadzie?
> > czy do takiego manewro trzeba mniej wody niz w przepisie?
> > Zalezy mi na czasie i goraco prosze o pomoc Aga
> Robię czasem taki sernik na zimno tą właśnie metodą. I jeśli Wody zawsze
> biorę tyle ile brakuje do podanej w przepisie w galaretce, po
uwzględnieniu
> całkowitej objętości serka...
> --
> Joanna
> http://jduszczynska.republika.pl
>
>
|