| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet. pl!news.internetia.pl!mimuw.edu.pl!news.mimuw.edu.pl!uw.edu.pl!not-for-mail From: jotem <j...@p...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: glutamat ? Date: Sun, 27 Jan 2002 01:06:53 +0000 Organization: - Lines: 17 Message-ID: <3...@p...com> References: <a2rmhv$g5g$1@news.tpi.pl> <a2rnqp$1a8k$1@pingwin.acn.pl> <3...@z...fu-berlin.de> <8...@4...com> NNTP-Posting-Host: dial-166-90.dialup.medianet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: h1.uw.edu.pl 1012090146 1046 193.192.166.90 (27 Jan 2002 00:09:06 GMT) X-Complaints-To: u...@h...uw.edu.pl NNTP-Posting-Date: 27 Jan 2002 00:09:06 GMT X-Mailer: Mozilla 4.08 [en] (Win16; I) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:93605 Ukryj nagłówki Sos sojowy robi sie z prazonych plackow sojowych fermentowanych przez | |
Zobacz także