Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Re: imbir - pytanko

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: imbir - pytanko

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-02-26 00:03:02

Temat: Re: imbir - pytanko
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Mon, 24 Feb 2003 16:46:57 GMT, SKiBA <s...@n...net>
wrote:

>
>>>Czy mo?liwe, by dodany do potrawy w z?ym momencie powodowa? jej
>>>zgorzknienie?
>>
>>mowisz o proszku czy swiezym?
>
>No wlasnie, co sie robi ze swierzym (korzeniem?) imbiru?
>Jak to sie przyrzadza, mam na mysli; tyrzeba obrac? cienko/grubo?
>oskrobac? gotowac? zetrzec?
>Moze ma ktos jakis dobry przepis na potrawe ze swierzym imbirem?
>
>pozdrowienia
>
>
>SKiBA

np. zetrzec obrany, dodac na koncu do klopsikow dowolnych i
zagesci sos i go doprawi

pierz
K.T. - starannie opakowana


-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Odp: znowu sie przedstawiam
Re: karpik w galarecie
8 pl.rec.kuchnia FAQ
Kaczka z rusztu (?)
Re: Masło

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »