« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-02-26 00:03:02
Temat: Re: imbir - pytankoOn Mon, 24 Feb 2003 16:46:57 GMT, SKiBA <s...@n...net>
wrote:
>
>>>Czy mo?liwe, by dodany do potrawy w z?ym momencie powodowa? jej
>>>zgorzknienie?
>>
>>mowisz o proszku czy swiezym?
>
>No wlasnie, co sie robi ze swierzym (korzeniem?) imbiru?
>Jak to sie przyrzadza, mam na mysli; tyrzeba obrac? cienko/grubo?
>oskrobac? gotowac? zetrzec?
>Moze ma ktos jakis dobry przepis na potrawe ze swierzym imbirem?
>
>pozdrowienia
>
>
>SKiBA
np. zetrzec obrany, dodac na koncu do klopsikow dowolnych i
zagesci sos i go doprawi
pierz
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |