Data: 2006-04-02 12:30:40
Temat: Re: jablko-ile procent wody
Od: Are <b...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Krystyna*Opty* napisał(a):
> Dodam jeszcze dla porównania wartości wątróbki, której zalet i wysokiej
> wartości
> odżywczej światowi i polscy eksperci nie reklamują i nie pieją o niej
> naukowych
> peanów, tak jak o rzekomych wartościach jabłek, których faktycznym
> najważniejszym składnikiem są CUKRY (aż 10g/100g jabłka).
>
> W dodatku po twoich ordynarnych postach widać (na co nie zwracają uwagi
> żadni
> naukowcy w swych "mądrych" badaniach) - że jabłka (cukry) szkodzą na głowę.
> Oczywiście zakładam, że skoro je tak zaciekle bronisz - to zjadasz ich
> sporo.
> Jedz jedz, i dalej się popisuj. Udowodnij, że mam rację... :)
Pomijajac juz powyzszy "merytoryczny" zamach terrorystyczny na
zdrowy rozsadzek, porownywanie wartosci odzywczych jablek i watroby
jest kompletnie bez sensu.
--
Aż w końcu ta bylejakość odbiła się na: 4. wytrzymałości: przewodu
pokarmowego, nerwowego i hormonalnego. ~ Krystyna*Opty*, Dieta:
żywienie optymalne (7 rok 10 miesiąc na diecie)
|