| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.rmf.pl!agh.edu. pl!news.agh.edu.pl!news.icm.edu.pl!not-for-mail From: "Jerzy" <0...@m...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jak konserwować maszynkę do mięsa? Date: Wed, 2 Jan 2002 20:12:11 +0100 Organization: http://news.icm.edu.pl/ Lines: 12 Message-ID: <a0vlp1$5hq$1@sunsite.icm.edu.pl> References: <a0sqt5$meg$1@news.onet.pl> <a...@K...Brywczynski> <002101c192f1$155748e0$0200a8c0@tea> <a0t3md$80q$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: brama.proszynski.pl X-Trace: sunsite.icm.edu.pl 1009998433 5690 193.218.115.254 (2 Jan 2002 19:07:13 GMT) X-Complaints-To: a...@i...edu.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 2 Jan 2002 19:07:13 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200 X-MSMail-Priority: Normal X-Notice1: This post has been postprocessed on the news.icm.edu.pl server. X-Notice2: Subject line has been filtered and any Odp: strings removed. Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:89807 Ukryj nagłówki > Wszystko zależy od tego z czego zrobiony jest zespół tnący. Jeśli nie | |
Zobacz także