| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!lublin.pl!news. lublin.pl!not-for-mail From: aniab <a...@p...pulawy.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jaka to przyprawa? Date: Fri, 16 May 2003 10:36:30 +0200 Organization: lubman Lines: 2 Message-ID: <3...@p...pulawy.pl> References: <ba07sj$5eh$1@atlantis.news.tpi.pl> <ba0afn$5tf$1@opat.biskupin.wroc.pl> <ba0dr2$6he$1@atlantis.news.tpi.pl> <ba0u2f$ubk$1@tem.asynchrone.net> <ba10j5$jm5$1@atlantis.news.tpi.pl> <ba26tr$ntf$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: urzad-skarbowy.man.pulawy.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.lublin.pl 1053074185 32038 212.182.66.42 (16 May 2003 08:36:25 GMT) X-Complaints-To: a...@n...lublin.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 16 May 2003 08:36:25 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.7 [pl] (WinNT; I) X-Accept-Language: en,pdf Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:156435 Ukryj nagłówki Ja proponuję zioła prowansalskie. CHyba nadają smam sałatkom dań | |
Zobacz także