Data: 2004-06-08 18:33:07
Temat: Re: jaki piec do chleba
Od: "Tadeusz Jerzy Korsak" <t...@p...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "[edymon]" <edymon@zostaw_tylko:autocom.pl> napisał w wiadomości
news:ca2hcr$hcs$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Tak szczerze mowiac nie widze roznicy...
Nic dziwnego, jak zwykle diabeł siedzi w szczegółach....
Nie mam jeszcze maszyny do chleba, ale podpatrzyłem na ladzie w salonie
EURO-AGD:
Foremka do pieczenia odlewana z aluminium a nie prasowana z blachy,
oczywiście teflonowana,
Dodatkowy pojemnik na dodatki do ciasta - rodzynki, orzechy, pestki z dyni,
automatycznie otwierany podczas wyrabiania ciasta,
Przed uruchomieniem całego procesu cykl podgrzewania - normalizacji
temperatury składników,
No i jakość oprogramowania / sterowania całego procesu które decyduje o
efektach.
Ciekawostka, o ile dobrze pamiętam w Panasonicu drożdże wkłada się pierwsze,
na samo dno foremki, pod mąkę, odwrotnie niż w całej reszcie maszyn do
chleba.
Może odezwie się właściciel Panasonica?
pozdrowienia, Tadeusz
|