Data: 2006-12-28 21:39:10
Temat: Re: kafelki na podłodze w kuchni - problem
Od: T0SIA <"" <toosiaa.na.onecie.\"@poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
fiora napisał(a):
> Mam na podłodze w kuchni kafelki od paru lat.
> Oczywiście jak je kupowałam, to były ponoć super do kuchni, twarde, odporne
> etc.
> Teraz po paru latach są oczywiście tu i tam powyszczerbiane,
> na ciemno - i widać,
> mimo, że niczym ciężkim nie rzucam - może jakiś sztuciec, albo i same z
> siebie - bo są takie miejsca, gdzie nie mogło nic spaść.
> Jako kobieta ;-) pomalowałam szczerby lakierem do paznokci pod kolor, ale
> lakier oczywiście zżółkł....
> Więc mam pytanie- jaką farbę użyć, aby nie żółkło - uwzględniając chodzenie
> i mycie, proszki czy inne środki,
ech.. nie lepiej sie zmobilizowac i wymienc na nowe? bardziej pancerne? ;-)
a z ciekawosci spytam - co to sa za plytki?
(ps.. wiem, wiem.. to kosztuje ;-)
--
Pozdrawiam - T0SIA
|