| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!lublin.pl!news. icm.edu.pl!news.webcorp.com.pl!not-for-mail From: Ulka <u...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: kapusta do faszerowanej - golabkow Date: Mon, 18 Aug 2003 13:34:52 +0200 Organization: Serwis RUBIKON Lines: 7 Message-ID: <3...@p...onet.pl> References: <3...@p...onet.pl> <5...@m...umu.se> NNTP-Posting-Host: 195.117.45.250 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: taurus.webcorp.pl 1061206773 14089 195.117.45.250 (18 Aug 2003 11:39:33 GMT) X-Complaints-To: a...@w...com.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 18 Aug 2003 11:39:33 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.78 [en] (Win98; U) X-Accept-Language: pl,en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:170321 Ukryj nagłówki > Czy te kapuste w mikrofalowce podgrzewa sie *na sucho*, czy tez trzeba ja | |
Zobacz także