| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.onet.pl!newsfee d.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mai l From: "szabla" <s...@p...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: kiełbasa wędzona Date: Wed, 5 Feb 2003 20:29:13 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 24 Message-ID: <b1romq$clh$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <b1r91t$21b$1@atlantis.news.tpi.pl> <2...@2...17.253.53> NNTP-Posting-Host: ps141.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1044473371 12977 217.99.2.141 (5 Feb 2003 19:29:31 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 5 Feb 2003 19:29:31 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:145412 Ukryj nagłówki Jeżeli masz tej kiełbasy ok. 2 kg. to proponuję | |
Zobacz także