| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Kyllyan" <m...@w...pl.invalid> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: konfitury - pytanie techniczne Date: Fri, 20 Aug 2004 14:00:05 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 11 Sender: m...@o...pl@mtower2.mlyniec.gda.pl Message-ID: <cg4p3k$808$1@news.onet.pl> References: <cg259m$lco$1@nemesis.news.tpi.pl> <cg44em$ok2$1@news.onet.pl> <cg4nr4$n6r$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: mtower2.mlyniec.gda.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1093003188 8200 62.233.233.58 (20 Aug 2004 11:59:48 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 20 Aug 2004 11:59:48 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:211814 Ukryj nagłówki > to jak sie nazywa to co powstaje w wyniku długotwałej obróbki cieplnej | |
Zobacz także