| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!lublin.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Czarek Gmyz" <g...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: kuchnia włoska-pilne Date: Tue, 7 Jan 2003 11:21:45 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 14 Sender: g...@p...onet.pl@pi173.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Message-ID: <ave9o3$4h$1@news.onet.pl> References: <avcl1q$3dl$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pi173.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1041934915 145 213.76.104.173 (7 Jan 2003 10:21:55 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 7 Jan 2003 10:21:55 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:140710 Ukryj nagłówki Zalezy gdzie, bo stosowane sa wszystkie trzy rodzaje paliwa, a takze piece | |
Zobacz także