| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "JJAAGG" <j...@t...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: kuchnia z termoobiegiem Date: Thu, 7 Oct 2004 15:17:38 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 19 Sender: j...@p...onet.pl@80.48.255.52 Message-ID: <ck3fpq$nis$1@news.onet.pl> References: <cjuq2i$f8a$1@opal.futuro.pl> <ck3fdp$pp2$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: 80.48.255.52 X-Trace: news.onet.pl 1097155194 24156 80.48.255.52 (7 Oct 2004 13:19:54 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 7 Oct 2004 13:19:54 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:217763 Ukryj nagłówki no i jeszcze jedno bradzo wazne - przy termoobiegu w zasadzie nie wymaga sie | |
Zobacz także