From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: naprawiam blad
Date: Fri, 23 Aug 2002 09:04:56 +0100
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
Message-ID: <0...@4...com>
References: <ak4nju$2fv$1@news.tpi.pl>
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: 127.0.0.1
Lines: 44
X-Authenticated-User: 4074246
X-Comments: This message was posted through Newsfeeds.com - http://www.newsfeeds.com
X-Comments2: IMPORTANT: newsfeeds.com does not condone, nor support, spam or any
illegal or copyrighted postings.
X-Report: Please report abuse to <a...@N...com>
Organization: Posted Via Newsfeeds.com = SPEED+RETENTION+COMPLETION =
http://www.newsfeeds.com
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!news3.cnt.ru!news.rosprint.net!new
s-out.nuthinbutnews.com!propagator-sterling!news-in.nuthinbutnews.com!news-in-s
terling.newsfeed.com!corp-goliath.newsgroups.com!not-for-mail
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:121663
Ukryj nagłówki
On Fri, 23 Aug 2002 09:17:53 +0200, "misiorek"
<m...@a...katowice.pl> wrote:
>Witam wszystkich, przemykam sie tu juz od dluzszego czasu, ale zachowalam
>sie nieladnie i nie przedstawialm sie co robie teraz i mam nadzieje ze
>zostanie mi wybaczone :)
>Mam na imie Magda i mieszkam w Chorzowie, uwielbiam gotowac sobie rozne
>pychotki a jeszcze bardziej je jesc. Ogladam wszystkie programy Bobka
>Maklowicza i przegladam co tydzien Wysokie Obcasy w poszukiwaniu przepisow
>Agnieszki Kreglickiej.
>Co do przepisow jakie moglabym wam przedstawic obawialamm sie, ze moze sie
>powtorze, wiec postanowilam zamiast przepisu na jedzonko podac przepis na
>pyszne winko z ryzu:
>
>1kg ryzu
>1,5kg cukru
>2dkg drozdzy piekarskich
>1 pomarancza lub cytryna pokrojona ze skorka
>cynamon i gozdziki(po 2 lyzeczki ale mozna dac wiecej)
>4-5 litow wrzatku
>
>wsypujemy wszystko (oprocz drozdzy) do baniaka, gasiora lub nawet do wiadra
>:), zalewamy wrzatkiem, po ostygnieciu dodajemy drozdze, mieszamy codziennie
>przez 2 tygodnie, zlewamy i spozywamy:) Smacznego.
>
>misiorek
>
jak to? jak to? Juz tu jest jedna Magda z Chorzowa..jestes pewna,
ze Ty to nie ona czyli Ty????
a ta sake to jakiego woltazu bywa przy ostatniej fazie wg
instrukcji? :))
Witaj!
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|