Data: 2011-10-04 00:39:48
Temat: Re: napuchnięte ręce pod wpływem wody
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 03 Oct 2011 23:31:48 +0200, sWAR4 napisał(a):
> W dniu 2011-10-03 22:16, Ikselka pisze:
>> Dnia Mon, 03 Oct 2011 17:07:58 +0200, sWAR4 napisał(a):
>>
>>> A piwo to nie alkohol?
>>> Naprawde :)))) Coooś ty :)
>>> To po kiego grzyba dopieroski po łosiemnastce sprzeeedają :)))) ?
>>> A likierum i inne to tys nie alkohol?
>>> Dla ciebie to pewnie tylko spiryt to alkohol, a np. koniak to już tylko
>>> bimber i pewnikiem też nie alkohol , więc nie do użytku :)))
>>
>> No właśnie tak myślałam... Prezentujesz ignorancję tzw z u p e ł n ą.
>> Nie mamy o czym zatem rozmawiać.
>>
> To po co odpisujesz? :))))
Oświecam.
Alkohol etylowy (bo o nim mówimy) to taki związek chemiczny.
Natomiast likier, wódka, piwo, wino to NAPOJE nisko/wysoko/alkoholowe.
Większość ww zawiera znaczne ilości cukru - i to on powoduje u Ciebie
hiperglikemię "po spożyciu", a nie alkohol.
--
XL
|