| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-f or-mail From: "Izabela Sowula" <i...@N...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: nie przerobione przyprawy Date: Tue, 15 Jul 2003 18:32:35 +0000 (UTC) Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 13 Message-ID: <bf1hc3$7h8$1@inews.gazeta.pl> References: <bejebd$2mn$1@atlantis.news.tpi.pl> <5...@n...onet.pl> <bejg61$dla$3@atlantis.news.tpi.pl> <b...@s...re> NNTP-Posting-Host: 213-48-250-31.cro.cvx.blueyonder.co.uk Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1058293955 7720 172.20.26.234 (15 Jul 2003 18:32:35 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 15 Jul 2003 18:32:35 +0000 (UTC) X-User: izabelski X-Forwarded-For: 213-48-250-31.cro.cvx.blueyonder.co.uk X-Remote-IP: 213-48-250-31.cro.cvx.blueyonder.co.uk Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:164636 Ukryj nagłówki > Wlasnie. Czemu te nie przerobione przyprawy sa drozsze od | |
Zobacz także