| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!wlos From: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los) Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ocet balsamiczny Date: Thu, 1 Mar 2001 06:30:32 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl Lines: 15 Message-ID: <1epka15.10ykzx8jn0snhN%wlos@tele.com.pl> References: <3...@i...zabrze.pl> <3...@n...astercity.net> <97jgq5$8pq$1@news.tpi.pl> <97jjph$oqa$1@news.tpi.pl> <1epk4jx.1enl1e515y3wxzN%wlos@tele.com.pl> <97jos7$oqu$1@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pm111.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: news.tpi.pl 983424494 5225 213.76.108.111 (1 Mar 2001 05:28:14 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: 1 Mar 2001 05:28:14 GMT User-Agent: MacSOUP/2.4.6 (unregistered for 340 days) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:45415 Ukryj nagłówki Tomasz Ostrowicz <t...@p...onet.pl> wrote: | |
Zobacz także