| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: "Lady Huncwot" <l...@W...autograf.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: odgrzewany ryż Date: Wed, 3 Dec 2003 09:40:49 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 8 Sender: l...@a...pl@nat-c.acn.pl Message-ID: <bqk7ih$bpb$1@news.onet.pl> References: <bqjheu$g6b$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: nat-c.acn.pl X-Trace: news.onet.pl 1070440849 12075 212.76.39.245 (3 Dec 2003 08:40:49 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 3 Dec 2003 08:40:49 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:181629 Ukryj nagłówki Również w metodzie Montignac'a odradzane jest odgrzewanie ryżu. | |
Zobacz także