Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia ogorki malosolne - kwestia wody i kopru

Grupy

Szukaj w grupach

 

ogorki malosolne - kwestia wody i kopru

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2002-08-23 23:15:21

Temat: ogorki malosolne - kwestia wody i kopru
Od: "Ilona" <p...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witajcie Smakowici

Dwa pytania:
1) czy woda do zalania ogorkow musi byc przegotowana i ostudzona, czy moze
byc kranowa?

2) Koper - jaka czesc dodawac - calosci, tak jak sa sprzedawane (bez
korzeni), czy tez tylko "głowki" z elementem lodyzek?

pozdrawiam
Ilona


--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2002-08-24 10:10:05

Temat: Re: ogorki malosolne - kwestia wody i kopru
Od: "Lia" <L...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


> Dwa pytania:
> 1) czy woda do zalania ogorkow musi byc przegotowana i ostudzona, czy moze
> byc kranowa?
>

Koniecznie przegotowana, jak zalejesz ni eostudzoną wodą to szybciej się
zrobią

> 2) Koper - jaka czesc dodawac - calosci, tak jak sa sprzedawane (bez
> korzeni), czy tez tylko "głowki" z elementem lodyzek?

Całość - dokłądnei umyta


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-08-24 11:06:36

Temat: Re: ogorki malosolne - kwestia wody i kopru
Od: "Kamas.hw" <m...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

>
>
Do małosolnych gorąca, Jeśli chodzi o koper to głównie niedojrzałe baldachy
nasion i łodygi

--
pozdrawiam:-)
Sławomir J. Marusiński (Kamas.hw)
Gdańsk, UIN 14539957





› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-08-24 16:09:35

Temat: Re: ogorki malosolne - kwestia wody i kopru
Od: z...@h...com szukaj wiadomości tego autora

Mozna dodac kawalek chrzanu - beda bardzie chrupkie

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-08-24 16:39:34

Temat: Re: ogorki malosolne - kwestia wody i kopru
Od: "Lucek" <t...@s...org.pl> szukaj wiadomości tego autora


"Kamas.hw" <m...@w...pl> > >
> Do małosolnych gorąca,

To zwykly gwalt na ogorkach!
Przegotowana - ostudzona. Na litr wody - lyzka stolowa soli.
Koper - wszystko za wyjatkiem korzenia.
Kawalek chrzanu - pokrojony
Dwa, trzy zabki czosnku.
Odstawic na trzy dni, a potem zalowac, ze tak malo sie zrobilo.

Pozdr
Lucek


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2002-08-24 20:44:39

Temat: Re: ogorki malosolne - kwestia wody i kopru
Od: "Ilona" <p...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Dzieki wszystkim bardzo za odpowiedzi.

A dlaczego wodas musi byc ugotowana? Bakterie?


pozdrowienia serdeczne
Ilona


--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Kuchnia Małowicza
bułki
cukinia - mrozenie
Sosy do wedlin, serow ?
szukam przepisu na prawdziwe leczo

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »