| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.rmf.pl!agh.edu. pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!lublin.pl!news.lublin.pl!not-for-mail From: kw <k...@a...wbc.lublin.pl.NOSPAM> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: parmezan Date: Mon, 15 Jul 2002 14:24:42 +0200 Organization: lubman Lines: 3 Message-ID: <3...@a...wbc.lublin.pl.NOSPAM> References: <agucvm$q1p$1@skipper.vpn.rmf> NNTP-Posting-Host: user.wbc.lublin.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.lublin.pl 1026735965 29821 212.182.104.10 (15 Jul 2002 12:26:05 GMT) X-Complaints-To: a...@n...lublin.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 15 Jul 2002 12:26:05 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.7 [pl] (Win95; I) X-Accept-Language: en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:116499 Ukryj nagłówki mialem dosc spory kawalek parmezanu /przywiezionego z Wloch/ trzymalem go | |
Zobacz także