Data: 2005-07-08 21:35:00
Temat: Re: pasta cukrowa - spróbowałam
Od: "liann_ka" <l...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Mi po dodaniu cytryny wyszło ładne, przezroczyste i lepiące. Dodoam,
lepiące
> się do wszystkiego. NIJAK nie zrobię z tego kulki, rozżabia mi się w
> palcach. Błagam, powiedzcie, co mam z tym zrobić, odparować trochę, czy
> dodać cukru czy co... Jestem strasznie zawzięta i tylko dlatego jeszcze
tego
> nie wyrzuciłam ;).
>
> M.
No wiec wlasnie to co teraz zrobilam tez jest takie, tylko ma taki
ciemniejszy zolty kolor, dluzej tego gotowac nie moglam bo znowu by sie
karmel zrobil :(
Ja bym baardzo prosila ta osobe ktorej to wyszlo - zeby dokladnie napisala
jak robila, bo ja juz nie wiem, a pewnie bede probowac tak dlugo az mi
wyjdzie, ale mam wrazenie ze chyba wciaz ten sam blad popelniam.
I takie pytanko czy jak to ostygnie i bedzie znowu takie bardzo lepiace do
wszystkiego czy mozna to na nowo podgrzac?
|