| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news2.icm.edu.pl!lub lin.pl!news.lublin.pl!not-for-mail From: Krzysztof Wróblewski <k...@a...wbc.lublin.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: pieczenie gotowanego udka Date: Fri, 05 Dec 2003 15:22:52 +0100 Organization: Wschodni Bank Cukrownictwa S.A. I O/Lublin Lines: 4 Message-ID: <3...@a...wbc.lublin.pl> References: <bqq23u$e1g$1@opat.biskupin.wroc.pl> NNTP-Posting-Host: user.wbc.lublin.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: news.lublin.pl 1070634209 6472 212.182.104.10 (5 Dec 2003 14:23:29 GMT) X-Complaints-To: a...@n...lublin.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 5 Dec 2003 14:23:29 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.7 [pl] (Win98; I) X-Accept-Language: en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:182013 Ukryj nagłówki obtocz w mace jajku i bulce tartej, usmaz na ciemnozloty kolor i bedzie mial | |
Zobacz także