From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: pizza... / OT / ;-))
Date: Mon, 26 Aug 2002 09:41:14 +0100
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
Message-ID: <h...@4...com>
References: <9...@4...com>
<4...@n...onet.pl>
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 8bit
NNTP-Posting-Host: 127.0.0.1
Lines: 43
X-Authenticated-User: 4074246
X-Comments: This message was posted through Newsfeeds.com - http://www.newsfeeds.com
X-Comments2: IMPORTANT: newsfeeds.com does not condone, nor support, spam or any
illegal or copyrighted postings.
X-Report: Please report abuse to <a...@N...com>
Organization: Posted Via Newsfeeds.com = SPEED+RETENTION+COMPLETION =
http://www.newsfeeds.com
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newspump.monmouth.co
m!newspeer.monmouth.com!news.maxwell.syr.edu!news-out.nuthinbutnews.com!propaga
tor-sterling!news-in.nuthinbutnews.com!corp-goliath.newsgroups.com!not-for-mail
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:122078
Ukryj nagłówki
>
>Bardzo dzi?kuj? za zaproszenie, je?li tylko b?dzie to mo?liwe, to z pewno?ci?
>TO przypomn? ;)))
no to jestesmy wstepnie umowione ;))
si?
>gada zawsze najprzyjemniej ;-)) - to powiem, ?e wczoraj u te?ciowej jad?am
>pyszne 'broniarki', czyli mi?sko z pol?dwiczki wo?owej /wieprzowa te? smaczna/
>zawini?te w kopertk?, w ?rodeczku podsma?ona cebulka z pieczarkami, ca?o??
>owini?ta dwoma plastrami boczku w?dzonego, a do tego dopi?te dwie pieczarki na
>wyka?aczkach.., wpierw sma?one, potem duszone,
logistyka tego mnie powalila na kolana...zawartosc takze..znaczy
takie zrazy zawijane, nietypowo?
podawane z marchewk? na s?odko...
jakies cuda tam czy to ugotowana marchewka pozniej glazurowana w
masle i cukrze? (kartofelki tez mzna tak robic)
>Dodam jeszcze, ?e na kolacj? te?ciowa poda?a ser bia?y zrobiony jak ogórki w
>zalewie z kopru i czosnku z sol?... O Matko! Ja nie jestem za serem bia?ym, ale
>nie przyznam si? ile go wci??am... ;)))
detale, detale co to jak to? czy to jak feta w ...chyba oliwie?
wprawdzie bialego sera nie mam, ale fete mam i moge improwizowac.
jak zwykle
Krysia
>
>serdecznie pozdrawiam,
>Kamila K./stonsik
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|