Data: 2007-10-15 17:30:48
Temat: Re: plyta ceramiczna czy indukcyjna - again
Od: Tomasz Nowicki <t...@s...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 14 Oct 2007 22:41:54 +0200, Sylwia i Jacek napisał(a):
> Pytanie: Czy warto? czy marka dobra?
Niooo, taki fiat wśród sprzętu AGD - żadna rewelacja, ale też niekoniecznie
katastrofa. Ja mam ceramiczną i piekarnik Whirlpoola (no, powiedzmy - taki
Peżot wśród sprzętu AGD) ale jestem nawet zadowolony, jak dotąd.
> Do tej pory korzystalam z kuchni gazowej, ale po przeprowadzce bedzie to
> niemozliwe.
Będziesz się cieszyć, niezależnie co wybierzesz. Hint - lepiej wziąć lepszą
(droższą) ceramiczną niż za te same pieniądze tańszą (gorszą) indukcyjną -
ale to truizm. Niestety, z czasem każda się porysuje, ale po umyciu i tak
prezentuje się znacznie ładniej niż gazowa. No i nawet po kilku latach nie
ma tego lepkiego syfu na meblach i suficie.
> Jezeli nie ta, to jaka?:)
Siemens, AEG, Miele :)))
> A jak sie ma sprawa z piekarnikami? Jakie marki polecacie ?
Dopasowanej do płyty - nie szukaj nadmiernie wielu bajerów - najważniejsze
jest dobrze działające otwieranie drzwi, cichy wentylator i bezawaryjność -
mnogość rzadko wykorzystywanych funkcji to mamienie klienta.
--
T.
|