Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl!at
lantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Mustafa" <M...@b...xx>
Newsgroups: pl.rec.dom
Subject: Re: podkładka pod rozbijanie mięsa ?
Date: Sun, 9 Dec 2007 00:40:00 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 23
Message-ID: <fjfa2o$2bq$1@atlantis.news.tpi.pl>
References: <fjch2g$6b1$1@news.interia.pl>
NNTP-Posting-Host: bta61.neoplus.adsl.tpnet.pl
X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1197157272 2426 83.29.146.61 (8 Dec 2007 23:41:12 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Sat, 8 Dec 2007 23:41:12 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3028
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3028
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:95274
Ukryj nagłówki
> bakterie, salmonella i
> No ale czego użyć w zamian ?
Kup podkładkę z takiej stali jak narzędzia chirurgiczne.
Do tego musisz niestety zainwestować w sterylizator chirurgiczny, ale nie
byle jaki z media-markt, tylko jakis markowy.
Możesz go też kupić na wyprzedaży w szpitalu tylkouważaj zeby był zgodny z
ISO2001.
Nie zapomnij o sterylnych rękawiczkach lateksowych do przyrządzania potraw i
o jednorazowych nożach żeby nie przenosić bakterii (najlepsze są skalpele).
Cały zestaw jak się dobrze postarasz możesz mieć za mniej niz 3000zł - to na
prawdę okazja i nie ma się co zastanawiać.
I pamiętaj że przyrządzanie potraw bez takich niezbędnych narzędzi stanowi
zagrożenie życia Twojego i Twojej rodziny !!
Wybacz tą "drobną" złośliwość. Ja rozumiem, że można popadać w skrajności,
ale jeśli ktoś nie jada z podłogi tylko ma normalną kuchnię, to drewniana
deska (redundancja :) ) plus ludwik plus kilka machnięć ściereczkę po
robocie załatwia sprawę w stopniu lepiej niż dobrym.
Plastikowe wynalazki są dobre na biwak (zarówno pod względem użytkowym jak i
estetycznym)
|