Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "Wioletta P." <u...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: prezent dla domoroslego piekarza??
Date: Thu, 30 Sep 2004 19:28:31 +0000 (UTC)
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 28
Message-ID: <cjhmov$oha$1@inews.gazeta.pl>
References: <cjhhkl$1t2$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: ba158.internetdsl.tpnet.pl
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1096572511 25130 172.20.26.243 (30 Sep 2004 19:28:31 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 30 Sep 2004 19:28:31 +0000 (UTC)
X-User: ula.ula
X-Forwarded-For: 172.20.6.64
X-Remote-IP: ba158.internetdsl.tpnet.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:217194
Ukryj nagłówki
lamia_ <l...@p...onet.pl> napisał(a):
> mam znajomego, ktory od jakiegos czasu zaskakuje nas coraz to nowymi
> gatunkami chleba pieczonymi wlasnorecznie. Jedne sie udaja, inne troche
> mniej, ale sam fakt, ze robi chleb w domu.. a jak jeszcze ktos ma szczescie
> i trafi na moment pieczenia - ten zapach... ehh :) :) :)
>
>
> a wiec :)
> zblizaja sie wlasnie imieniny wyzej wspomnianego i doszlam do wniosku ze
> warto ta pasje rozwijac. chcialabym wiec kupic cos co mogloby mu w tym
> pomoc.
> moze jakas ksiazka zwiazana z ta tematyka?? jakies cos... no nie wiem. :)
> moze jakies sugestie??
>
> pozdrawiam
> Lamia_
>
>
Zobacz, czy ma czarne blaszki do pieczenia chleba, polecam je, sprawdzilam,
jakos wszystko w nich lepiej sie piecze, moze dlatego, ze czarny kolor
przyciaga cieplo. Kiedys pieklam dwa chleby, jeden w czarnej, drugi w tej
srebrnej metalicznej. Ten pierwszy byl bardziej wypieczony, a drugi
potrzebowal posiedziec jeszcze w piekarniku
Ula
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|