| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Przemek" <W...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: przepis na Rostbef Date: Wed, 19 May 2004 16:56:15 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 7 Sender: r...@p...onet.pl@adq61.neoplus.adsl.tpnet.pl Message-ID: <c8fsih$7so$1@news.onet.pl> References: <c8fena$i6d$1@news.onet.pl> <c8ffj9$qh9$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: adq61.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1084978577 8088 83.25.254.61 (19 May 2004 14:56:17 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 19 May 2004 14:56:17 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:202196 Ukryj nagłówki > Rostbef, jak sama nazwa wskazuje (ang. roast beef), jest pieczony. W | |
Zobacz także