| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news2.onet.pl!newsfeed.silweb.pl!pol sl.gliwice.pl!not-for-mail From: "Kondziorek" <p...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: przyprawa suszone pomidory, ale gdzie? Date: Fri, 14 Oct 2005 08:05:55 +0200 Organization: Politechnika Slaska, Gliwice Lines: 12 Message-ID: <dinhs0$rp2$1@polsl.gliwice.pl> References: <434e0cd6$0$5419$f69f905@mamut2.aster.pl> <dilb1t$mkm$1@news.onet.pl> <dimasl$bda$1@news.wp.pl> <434ec102$0$5422$f69f905@mamut2.aster.pl> NNTP-Posting-Host: 213.227.72.169 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: polsl.gliwice.pl 1129269952 28450 213.227.72.169 (14 Oct 2005 06:05:52 GMT) X-Complaints-To: n...@p...gliwice.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 14 Oct 2005 06:05:52 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1506 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1506 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:249904 Ukryj nagłówki
| |
Zobacz także